Het gebruik van signalen in Loket

Het kan de besten overkomen, een verjaardag of werk jubileum over het hoofd zien. Ook einddatums van proeftijden en arbeidsovereenkomsten zijn momenten die je liever niet ontgaan. Om nog niet te spreken over verplichten rondom de wet poortwachter. Dit is erg vervelend en met het gebruik van signalen in Loket tegenwoordig ook overbodig.

Tekst gaat verder onder de foto

Standaard signalen

Loket heeft een aantal standaard signalen ingericht. Dit zijn onder andere verjaardagen, dienstverband jubilea, het bereiken van de AOW-leeftijd, het einde van de proeftijd en einddatums van arbeidsovereenkomsten.
Van deze signaleringen kun je een mail ontvangen, je kunt zelf bepalen hoeveel dagen voor de gebeurtenis je deze wilt ontvangen.

Eigen signalen

Naast alle standaard signalen in Loket.nl heb je tevens de mogelijkheid om zelf signalen aan te maken bij een werknemer.

Salarisperiodieken / wet poortwachter

Zijn je werknemers ingeschaald in de CAO schalen en zijn deze gekoppeld in Loket? Dan kan Loket ook voorstellen geven voor tredeverhogingen. Je geeft eenmalig de maand in waarin de werknemer een tredeverhoging moet ontvangen en Loket geeft tegen die tijd automatisch een voorstel. Zo kun je deze ook niet meer over het hoofd zien.
Wanneer je verzuim registreert in Loket, kan Loket tevens signaleren geven voor de verplichtingen rondom de Wet Poortwachter. Wanneer jouw verzuimdossier niet op orde is, kun je te maken krijgen met vervelende en financiële consequenties. Deze extra signalering is daarom erg welkom.

Afdelingsmanagers

Werken je afdelingsmanagers ook in Loket? Dan hoeven zij natuurlijk niet de signaleren van de hele organisatie te zien en al helemaal niet al die mails te ontvangen. Wij kunnen instellen dat afdelingsmanagers alleen de signalen van werknemers zien en ontvangen die aan hen gekoppeld zijn. Zo kunnen zij ook nooit meer een verjaardag of einde proeftijd over het hoofd zien.

Blog-Loket-afbeelding

Middels de signalen van Loket kun je dus reminders ontvangen van allerlei speciale gebeurtenissen die je niet wilt vergeten. We kunnen dit personaliseren en precies inrichten zoals jij wilt. Interesse? We laten je deze mogelijkheid graag zien.

Meer over:

Delen via:

Meer actualiteit op het gebied van Loket

Word je als werkgever overspoeld door administratieve taken? Keur je regelmatig declaraties goed waarvan je eigenlijk geen idee hebt …

Het nieuwe jaar komt eraan, December vliegt bij iedereen voorbij met veel op de agenda. Daarom willen we ook …

Een zieke medewerker kost gemiddeld € 405,- per dag, afhankelijk van het salaris. Het effect op je bedrijf en …