Salarisadministratie voor administratie- of accountantskantoren

Dat je een eigen administratie- of accountantskantoor hebt, wil niet altijd zeggen dat je ook salarisadministraties verzorgt. Misschien is het wel een bewuste keuze doordat je beperkte kennis hebt van salarisadministratie. Persaldi ontzorgt je graag met het verwerken van de salarisadministratie voor jouw klanten tegen een scherp tarief. Dat doen we inclusief alle modules, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van de verlofadministratie, verzuimbeheer en documentbeheer.

Salarisadministratie zelf verzorgen?

Wil je zelf de salarisadministratie verzorgen in onze database? Dat kan ook! Zo heb je zelf de regie, maar is de continuïteit en kennis altijd gewaarborgd door onze korte lijnen. Handig: de loonjournaalpost kunnen wij automatisch doorschieten naar onder andere Exact Online, Twinfield, AFAS of KING Software.
Eén partner, één aanspreekpunt | Salarisadministratie

Eén partner en één aanspreekpunt voor alle salarisadministratie

Met onze dienstverlening heb je altijd één partner en één aanspreekpunt voor de salarisadministratie en één sparringpartner voor al je vragen op het gebied van personeel en salaris. Je krijgt kosteloos online toegang tot de data van je klanten, zodat je zelf eventueel output kunt raadplegen of het jaarwerk. Heeft je klant vragen op gebied van personeel en salaris? Wij kunnen dan samen met jou een afspraak met de klant maken en zo een volwaardige gesprekspartner zijn.

We zitten niet in elkaars vaarwater

Persaldi is een onafhankelijke partner en biedt geen dienstverlening aan op het gebied van boekhouding, administratie of fiscale aangiften anders dan de aangifte loonheffingen. Zo zitten we niet in elkaars vaarwater, maar doet iedereen waar hij goed in is.

Meer weten over salarisadministratie voor administratie- en accountantskantoren?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Actualiteiten

De PVV, VVD, NSC en BBB zijn het eens geworden over een hoofdlijnenakkoord. Wij vinden het interessant wat hierin …

De kosten van overwerk in de WW-premie gaan per 1 januari 2025 omlaag bij grote vaste contracten. De ministerraad …

Het minimumuurloon bedraagt per 1 juli 2024 bruto € 13,68 per uur. Dat is een stijging van 3,09% ten …

Veelgestelde vragen over salarisadministratie

Jazeker! Wij helpen graag bedrijven met hun salarisadministratie. Ons team weet hoe het proces van salarisadministratie in elkaar steekt en is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

  1. Je kunt veel tijd besparen door je salarisadministratie uit te besteden. Je hoeft de werkzaamheden niet zelf uit te voeren en het is niet nodig om je te verdiepen in de actuele wet- en regelgeving. In dit laatste gaat doorgaans veel tijd zitten doordat de regels vaak veranderen.
  2. Werknemers hebben een deskundig aanspreekpunt tot hun beschikking die al hun vragen rondom hun salaris kan beantwoorden.
  3. Bij het uitbesteden van de salarisadministratie is het administratiekantoor verantwoordelijk voor een correcte salarisadministratie. Dit verkleint de kans op boetes en fouten.
  4. Met behulp van een administratiekantoor zal de salarisadministratie vloeiend verlopen. De loonstroken worden op tijd verstuurd en je hoeft niet te controleren of de mutaties correct zijn.

Bij het verlonen van de salarisadministratie verricht je zelf het meeste werk. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden, zoals: het invoeren van de werkuren en de eventuele bekeuringen en het indienen van de loonaangifte.

Het administratiekantoor zal op jaarbasis de parameters controleren en het percentage Werkhervattingskas invullen.

Je hebt zelf de touwtjes in handen. Daarnaast kun je terugvallen op de deskundigheid van een administratiekantoor. Jaarlijks zal het administratiekantoor de parameters controleren waardoor de kans kleiner is op boetes en fouten.