Personeels- en salarisadvies

Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeelsadvies en salarisadvies van Persaldi!

Snel en duidelijk antwoord | Personeels- en salarisadvies

Snel en duidelijk antwoord

Wil je weten hoe het zit met loonkostenvoordelen voor werknemers, subsidies voor bepaalde groepen werknemers de werkkostenregeling of fiscale vraagstukken op gebied personeel en salaris? Dankzij onze kennis en ervaring hebben we snel een duidelijk antwoord voor je paraat.

Voor onder andere de volgende diensten kennen wij vaste en scherpe tarieven:

Nauwe samenwerking

Dat zorgt voor het beste advies! Ook wij roepen soms de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is. Persaldi werkt daarvoor nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van:

Nauwe samenwerking | Personeels- en salarisadvies

Meer weten over personeelsadvies en salarisadvies?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Actualiteiten

Een concurrentiebeding verbiedt een werknemer om na zijn dienstverband bij een concurrent te werken of bijvoorbeeld als zelfstandige met …

Werkgevers die investeren in de ontwikkeling van nieuwe talenten op de arbeidsmarkt kunnen profiteren van financiële ondersteuning door middel …

Met de zomer in aantocht, staat het vakantieseizoen voor veel organisaties weer voor de deur. Het is een tijd …

Veelgestelde vragen over personeels- en salarisadvies

Jazeker! Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeels- en salarisadvies van Persaldi!
  1. Opstellen arbeidsovereenkomst.
  2. Opstellen verlenging van de arbeidsovereenkomst.
  3. Opstellen overeenkomst telefoonregeling of auto van de zaak.
  4. Een werkkostenscan.

Nee, ook wij roepen de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is! We werken nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van: 

  1. Arbo en ziekteverzuim.
  2. Complexere fiscale vraagstukken op het gebied van personeel en salaris.
  3. Arbeidsrechtadvocaten.