Persaldi

Personeels- en salarisadvies

Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeelsadvies en salarisadvies van Persaldi!

Persaldi Fotografie - Advies snel en duidelijk

Snel en duidelijk antwoord

Wil je weten hoe het zit met loonkostenvoordelen voor werknemers, subsidies voor bepaalde groepen werknemers de werkkostenregeling of fiscale vraagstukken op gebied personeel en salaris? Dankzij onze kennis en ervaring hebben we snel een duidelijk antwoord voor je paraat.

Voor onder andere de volgende diensten kennen wij vaste en scherpe tarieven:

Nauwe samenwerking

Dat zorgt voor het beste advies! Ook wij roepen soms de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is. Persaldi werkt daarvoor nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van:

Persaldi Fotografie - advies nauwe samenwerking

Meer weten over personeelsadvies en salarisadvies?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Actualiteiten

De WIA-uitkeringen aan alle 60-plussers met een einde wachttijd tussen 1 oktober 2022 en 1 januari 2024 worden gefinancierd …

In maand mei of juni wordt traditioneel het vakantiegeld uitbetaald. De loonheffingen die wordt ingehouden is afhankelijk van de …

De minimumlonen worden met ingang van 1 juli 2023 weer gewijzigd. Bekijk een overzicht van de minimumlonen hieronder.

Veelgestelde vragen over personeels- en salarisadvies

Jazeker! Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeels- en salarisadvies van Persaldi!
  1. Opstellen arbeidsovereenkomst.
  2. Opstellen verlenging van de arbeidsovereenkomst.
  3. Opstellen overeenkomst telefoonregeling of auto van de zaak.
  4. Een werkkostenscan.

Nee, ook wij roepen de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is! We werken nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van: 

  1. Arbo en ziekteverzuim.
  2. Complexere fiscale vraagstukken op het gebied van personeel en salaris.
  3. Arbeidsrechtadvocaten.