Personeels- en salarisadvies

Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeelsadvies en salarisadvies van Persaldi!

Persaldi Personeels- en salarisadvies

Snel en duidelijk antwoord

Wil je weten hoe het zit met loonkostenvoordelen voor werknemers, subsidies voor bepaalde groepen werknemers de werkkostenregeling of fiscale vraagstukken op gebied personeel en salaris? Dankzij onze kennis en ervaring hebben we snel een duidelijk antwoord voor je paraat.

Voor onder andere de volgende diensten kennen wij vaste en scherpe tarieven:

Nauwe samenwerking

Dat zorgt voor het beste advies! Ook wij roepen soms de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is. Persaldi werkt daarvoor nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van:

Persaldi Fotografie - advies nauwe samenwerking

Meer weten over personeelsadvies en salarisadvies?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Actualiteiten

Vanaf januari 2024 zal het minimumloon worden berekend op basis van het minimumuurloon in plaats van het minimum maandloon, …

Wanneer jouw werknemer zwanger is, dan dien je voor deze medewerker een WAZO-uitkering bij het UWV aan te vragen.

Moet over de uitkering betaald ouderschapverlof ook de 30%-vergoeding worden berekend? De uitkering wordt in deze casus naar de …

Veelgestelde vragen over personeels- en salarisadvies

Jazeker! Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeels- en salarisadvies van Persaldi!
  1. Opstellen arbeidsovereenkomst.
  2. Opstellen verlenging van de arbeidsovereenkomst.
  3. Opstellen overeenkomst telefoonregeling of auto van de zaak.
  4. Een werkkostenscan.

Nee, ook wij roepen de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is! We werken nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van: 

  1. Arbo en ziekteverzuim.
  2. Complexere fiscale vraagstukken op het gebied van personeel en salaris.
  3. Arbeidsrechtadvocaten.