Over ons

Persaldi staat voor Personeel, Salarisadministratie en Dienstverlening.

De gezichten achter Persaldi

Rik Dekkers | Persaldi

Rik Dekkers (RPP)

Met meer dan 20 jaar ervaring als salaris- en personeelsadviseur in de accountancybranche, en als manager, heb ik in 2020 Persaldi opgericht. Een niche kantoor op gebied van Personeel & salaris en HR. Persoonlijk, betrouwbaar en behulpzaam zijn belangrijke kenwaarden voor mij.

Waar vind ik dat wij ons onderscheiden?

Registered Payroll Professional

Vanaf 2012 sta ik ingeschreven bij het Nirpa als Registered Payroll Professional. Wekelijks volg ik actualiteiten op het gebied van personeel en salaris. Jaarlijks volg ik meerdere cursussen, webinars, lezingen en vaktechnische bijeenkomsten om mijn kennis op peil te houden. Ik krijg er energie van om deze informatie voor jou naar de praktijk te vertalen. Met als doel werkgevers optimaal te informeren en te adviseren over alle fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale zekerheid (on-)mogelijkheden.

Romee Hampsink | Persaldi

Romee Hampsink (RPP)

Met ingang van 1 februari 2023 is Romee in dienst als salarisadviseur. Na haar studie International Human Resource Management heeft Romee zo’n 4 jaar ervaring opgedaan in de accountancy als salarisadviseur.

In haar functie als salarisadviseur verwerkt zij onder andere de salaris- en personeelsadministratie van onze klanten en adviseert en informeert zij werkgevers op alle terreinen van Personeel & Salaris. Romee is ingeschreven in bij het Nirpa en draagt de titel RPP, Registered Payroll Professional.

Romee en Rik vormen gezamenlijk het managementteam van Persaldi. Bovendien heeft Romee de verantwoordelijkheid als applicatiebeheerder voor onze managementtool Gearsoft. Met deze nieuwe software kunnen wij alle mogelijke rapportages opstellen vanuit onze salaris- en HR administratie voor werkgevers én administratie- en accountantskantoren.

Mandy Stege | Persaldi

Mandy Stege

Sinds 1 november 2022 is Mandy werkzaam bij Persaldi als salaris- en HR-adviseur. Mandy heeft als bagage de vierjarige studie Human Resource Management. In de functie van HR adviseur stelt zij bijvoorbeeld arbeidscontracten op of ontwerpt een personeelshandboek. Als interim HR adviseur is Mandy inzetbaar voor alle voorkomende HR taken. In de functie van salarisadviseur neemt zij de verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie van onze klanten en voorziet hen van deskundig advies op het gebied van wet- en regelgeving.

Mandy speelt bovendien een centrale rol bij de uitbreiding van onze HR-dienstverlening.

Lineke Seppenwoolde | Persaldi

Lineke Seppenwoolde

Sinds 1 juli 2023 is Lineke werkzaam bij Persaldi als salaris- en HR-adviseur. Lineke heeft als bagage de vierjarige studie Human Resource Management. In de functie van HR adviseur stelt zij bijvoorbeeld arbeidscontracten op of ontwerpt een personeelshandboek. Als interim HR adviseur is Lineke inzetbaar voor alle voorkomende HR taken.  In de functie van salarisadviseur neemt zij de verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie van onze klanten en voorziet hen van deskundig advies op het gebied van wet- en regelgeving.

Lineke speelt bovendien een centrale rol bij de uitbreiding van onze HR-dienstverlening.

Ronald Bouwman

Ronald is werkzaam als (interim) salarisadviseur. Ronald en Rik kennen elkaar al meer dan 15 jaar vanuit de accountancy en beschikken over brede kennis op gebied van personeel en salaris. Ronald haalt veel energie uit complexere salarisadministraties en als interim salarisadviseur draagt hij graag zijn steentje bij op de salarisadministratie.

Daarnaast leidt Ronald junior salarisadviseurs op en legt hij complexe materie op eenvoudige wijze uit.

Sam | Persaldi

Sam - Senior Chief of Happiness

Eén tot twee dagen per week is Sam onze Senior Chief of Happiness. Geen twijfel over mogelijk dat hij onze meest productieve werknemer is en ons werkgeluk compleet maakt.

En als bezoeker wordt je door onze gastheer Sam vrolijk ontvangen.

Sta jij hier straks ook tussen?

Liever druk met het helpen van organisaties met hun vraagstukken dan met het bijhouden van uren? En ben je op zoek naar een baan met een veelzijdigheid aan taken? Kom dan werken bij Persaldi. Wegens groei zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s.

Management

Rik en Romee nemen gezamenlijk de leiding in het dagelijkse management van Persaldi B.V. Met een gecombineerde expertise sturen zij het bedrijf aan, waarbij zij zich richten op het bevorderen van efficiëntie, het behalen van doelstellingen en het waarborgen van de algehele bedrijfsprestaties. Door hun doortastend leiderschap dragen Rik en Romee bij aan het succes en de groei van Persaldi B.V., waarbij ze strategische beslissingen nemen en het team motiveren om optimale resultaten te behalen. Hun betrokkenheid bij de dagelijkse operaties en hun toewijding aan kwaliteit vormen een solide basis voor het realiseren van de bedrijfsdoelen en het versterken van de positie van Persaldi B.V. in de markt.

NIRPA Register | Persaldi
Loket.nl

Online salaris- en HR-oplossing

Persaldi maakt gebruik van de online salaris- en HR-oplossing van Loket.nl. Deze applicatie biedt alle hedendaagse functionaliteiten op gebied van HR en koppelingen. In tegenstelling tot veel overige aanbieders betaal je bij ons niets extra voor de modules. Zo is het heel laagdrempelig voor jou om aan je werknemers hun loonstrook via een app beschikbaar te stellen, een digitale verlofadministratie bij te houden, het personeelsdossier te digitaliseren of documenten te genereren.

Persaldi werkt nauw samen met partners die de salarisadministratie met de software van Loket.nl verzorgen. Zo is optimale kennisdeling en continuïteit altijd gewaarborgd!