Over ons

Persaldi staat voor Personeel, Salarisadministratie en Dienstverlening.

De gezichten achter Persaldi

Rik Dekkers - Persaldi

Rik Dekkers

Met zo’n 20 jaar ervaring als salaris- en personeelsadviseur in de accountancybranche heb ik in 2020 mijn eigen onderneming, Persaldi, opgericht. Omdat ik een nieuwe kijk heb op salaris- en personeelsadministratie, maar ook op advisering op het gebied van personeel en salaris. Persoonlijk, betrouwbaar en behulpzaam zijn belangrijke kenwaarden voor mij.

De nieuwe kijk op salarisadministratie is:

Registered Payroll Professional

Vanaf 2012 sta ik ingeschreven bij het Nirpa als Registered Payroll Professional. Wekelijks volg ik actualiteiten op het gebied van personeel en salaris. Jaarlijks volg ik meerdere cursussen, webinars, lezingen en vaktechnische bijeenkomsten om mijn kennis op peil te houden. Ik krijg er energie van om deze informatie voor jou naar de praktijk te vertalen. Met als doel werkgevers optimaal te informeren en te adviseren over alle fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale zekerheid (on-)mogelijkheden.

Persaldi Fotografie - Romee

Romee Hampsink

Met ingang van 1 februari 2023 is Romee in dienst als salarisadviseur. Na haar studie International Human Resource Management heeft Romee zo’n 4 jaar ervaring opgedaan in de accountancy als salarisadviseur.

In haar functie als salarisadviseur verwerkt zij onder andere de salaris- en personeelsadministratie van onze klanten en adviseert en informeert zij werkgevers op alle terreinen van Personeel & Salaris. Romee is ingeschreven in bij het Nirpa en draagt de titel RPP, Registered Payroll Professional.

Daarnaast is Romee de applicatiebeheerder van onze nieuwe managementtool Gearsoft. Met deze nieuwe software kunnen wij alle mogelijke rapportages opstellen vanuit onze salaris- en HR administratie voor werkgevers én administratie- en accountantskantoren.

Kirsten Steggink - Persaldi

Kirsten Steggink

Kirsten is met ingang van 1 juli 2022 aan boord in de functie van junior salarisadviseur. Momenteel volgt zij nog een studie aan het Saxion en wil zich graag ontwikkelen tot een volwaardig salarisadministrateur en doorgroeien naar adviseur.

In haar functie als junior salarisadviseur verwerkt zij de salarissen voor onze klanten en geeft zij eerstelijns adviezen.

 

Mandy Stege- Persaldi

Mandy Stege

Sinds 1 november is Mandy werkzaam bij Persaldi als junior salaris- en HR-adviseur. Ze zal ook bezig gaan met salarisadministratie en haar kennis op gebied van salaris verder uitbreiden.

Met de komst van Mandy hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met HR. Denk hierbij aan werving/selectie, opstellen van een personeelshandboek, hulp of advies bij beoordelingsgesprekken en alle verder voorkomende HR vraagstukken.

Persaldi Fotografie - Sam

Sam - Senior Chief of Happiness

Eén tot twee dagen per week is Sam onze Senior Chief of Happiness. Geen twijfel over mogelijk dat hij onze meest productieve werknemer is en ons werkgeluk compleet maakt.

En als bezoeker wordt je door onze gastheer Sam vrolijk ontvangen

Loket.nl

Online salaris- en HR-oplossing

Persaldi maakt gebruik van de online salaris- en HR-oplossing van Loket.nl. Deze applicatie biedt alle hedendaagse functionaliteiten op gebied van HR en koppelingen. In tegenstelling tot veel overige aanbieders betaal je bij ons niets extra voor de modules. Zo is het heel laagdrempelig voor jou om aan je werknemers hun loonstrook via een app beschikbaar te stellen, een digitale verlofadministratie bij te houden, het personeelsdossier te digitaliseren of documenten te genereren.

Persaldi werkt nauw samen met partners die de salarisadministratie met de software van Loket.nl verzorgen. Zo is optimale kennisdeling en continuïteit altijd gewaarborgd!