Het gezicht achter

Persaldi

Over ons | Persaldi
Persaldi

Rik Dekkers

Ik ben de oprichter van Persaldi. Met zo’n 20 jaar ervaring als salaris- en personeelsadviseur in de accountancybranche heb ik in 2020 mijn eigen onderneming, Persaldi, opgericht. Omdat ik een nieuwe kijk heb op salaris- en personeelsadministratie, maar ook op advisering op het gebied van personeel en salaris. Persoonlijk, betrouwbaar en behulpzaam zijn belangrijke kenwaarden voor mij.

De nieuwe kijk op salarisadministratie is:

  • Stel me gerust je korte en bondige vragen, Persaldi stuurt er geen factuur voor;
  • Altijd bereikbaar om te sparren;
  • Een concurrerend tarief per loonstrook waarin alle functionaliteiten binnen de online HR- en salarissoftware zijn opgenomen;
  • Prijsopgaaf vooraf bij meerwerk of adviesvraagstukken.

Registered Payroll Professional

Vanaf 2012 sta ik ingeschreven bij het Nirpa als Registered Payroll Professional. Wekelijks volg ik actualiteiten op het gebied van personeel en salaris. Jaarlijks volg ik meerdere cursussen, webinars, lezingen en vaktechnische bijeenkomsten om mijn kennis op peil te houden. Ik krijg er energie van om deze informatie voor jou naar de praktijk te vertalen. Met als doel werkgevers optimaal te informeren en te adviseren over alle fiscale, arbeidsrechtelijke en sociale zekerheid (on-)mogelijkheden.

Denise Eman

Met ingang van 1 november 2021 is Denise werkzaam als salarisadviseur. Na haar studie Fiscaal Recht en Economie heeft Denise zo’n 4 jaar ervaring opgedaan in de accountancy als junior salarisadviseur.

In haar functie als salarisadviseur  verwerkt zij onder andere de salaris- en personeelsadministratie van onze klanten en adviseert en informeert zij werkgevers op gebied van Personeel & Salaris.

Daarnaast is Denise de applicatiebeheerder van onze nieuwe softwaretool. Met deze nieuwe software kunnen wij alle mogelijke rapportages opstellen vanuit onze salaris- en HR administratie voor werkgevers én administratie- en accountantskantoren.

Persaldi
Persaldi

Cindy Ekkel

Cindy is werkzaam werkzaam als salarisadviseur. Na haar studie Sociaal Juridische dienstverlening is Cindy werkzaam geweest op de salarisadministratie bij een middelgroot en later een regionaal accountantskantoor. Op 4 april 2022 is Cindy bij ons aan boord gekomen. Met 20 jaar ervaring in het vak is Cindy een ervaren salarisadviseur. Momenteel volgt Cindy nog een opleiding HR-Management.

In haar functie als salarisadviseur verwerkt zij onder andere de salaris- en personeelsadministratie van onze klanten en adviseert zij werkgevers op gebied van Personeel en Salaris en dan met name op arbeidsrechtelijk gebied.

Kirsten Steggink

Kirsten is met ingang van 1 juli 2022 aan boord in de functie van junior salarisadviseur. Momenteel volgt zij nog een studie aan het Saxion en wil zich graag ontwikkelen tot een volwaardig salarisadministrateur en doorgroeien naar adviseur.

In haar functie als junior salarisadviseur verwerkt zij de salarissen voor onze klanten en geeft zij eerstelijns adviezen.

Persaldi