Salarisadministratie

Vind je salarisadministratie lastig? Wij hebben jarenlange werkervaring op het gebied van salaris- en personeelsadministratie.

Wij staan voor je klaar​

Als je werknemers in dienst hebt, dan krijg je te maken met arbeidsovereenkomsten, afspraken voor een telefoon of auto van de zaak, cao-vraagstukken en nog veel meer. Allemaal zaken die niet tot jouw dagelijkse werkzaamheden behoren. Maar wel tot het personeelsadvies en salarisadvies van Persaldi!

Personeels- en salarisadvies | Persaldi
Snelle en duidelijke Salarisadministratie | Persaldi

Snel en duidelijk antwoord

Wil je weten hoe het zit met loonkostenvoordelen voor werknemers, subsidies voor bepaalde groepen werknemers de werkkostenregeling of fiscale vraagstukken op gebied personeel en salaris? Dankzij onze kennis en ervaring hebben we snel een duidelijk antwoord voor je paraat.

Voor onder andere de volgende diensten kennen wij vaste en scherpe tarieven:

Meer weten over salarisadministratie voor werkgevers?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Nauwe samenwerking

Dat zorgt voor het beste advies! Ook wij roepen soms de hulp in van specialisten wanneer dat nodig is. Persaldi werkt daarvoor nauw samen met regionale en gerenommeerde partners op het gebied van:

Samenwerking Salarisadministratie | Persaldi

Actualiteiten

De PVV, VVD, NSC en BBB zijn het eens geworden over een hoofdlijnenakkoord. Wij vinden het interessant wat hierin …

De kosten van overwerk in de WW-premie gaan per 1 januari 2025 omlaag bij grote vaste contracten. De ministerraad …

Het minimumuurloon bedraagt per 1 juli 2024 bruto € 13,68 per uur. Dat is een stijging van 3,09% ten …

Veelgestelde vragen over salarisadministratie

Jazeker! Wij helpen graag bedrijven met hun salarisadministratie. Ons team weet hoe het proces van salarisadministratie in elkaar steekt en is op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving.

  1. Je kunt veel tijd besparen door je salarisadministratie uit te besteden. Je hoeft de werkzaamheden niet zelf uit te voeren en het is niet nodig om je te verdiepen in de actuele wet- en regelgeving. In dit laatste gaat doorgaans veel tijd zitten doordat de regels vaak veranderen.
  2. Werknemers hebben een deskundig aanspreekpunt tot hun beschikking die al hun vragen rondom hun salaris kan beantwoorden.
  3. Bij het uitbesteden van de salarisadministratie is het administratiekantoor verantwoordelijk voor een correcte salarisadministratie. Dit verkleint de kans op boetes en fouten.
  4. Met behulp van een administratiekantoor zal de salarisadministratie vloeiend verlopen. De loonstroken worden op tijd verstuurd en je hoeft niet te controleren of de mutaties correct zijn.

Bij het verlonen van de salarisadministratie verricht je zelf het meeste werk. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden, zoals: het invoeren van de werkuren en de eventuele bekeuringen en het indienen van de loonaangifte.

Het administratiekantoor zal op jaarbasis de parameters controleren en het percentage Werkhervattingskas invullen.

Je hebt zelf de touwtjes in handen. Daarnaast kun je terugvallen op de deskundigheid van een administratiekantoor. Jaarlijks zal het administratiekantoor de parameters controleren waardoor de kans kleiner is op boetes en fouten.