Loket.nl

Persaldi maakt gebruik van de online salaris- en HR-oplossing van Loket.nl. Deze applicatie biedt alle hedendaagse functionaliteiten op gebied van HR en koppelingen.

Optimale kennisdeling en continuïteit​

In tegenstelling tot veel overige aanbieders betaal je bij ons niets extra voor de modules. Zo is het heel laagdrempelig voor jou om aan je werknemers hun loonstrook via een app beschikbaar te stellen, een digitale verlofadministratie bij te houden, het personeelsdossier te digitaliseren of documenten te genereren.

Persaldi werkt nauw samen met partners die de salarisadministratie met de software van Loket.nl verzorgen. Zo is optimale kennisdeling en continuïteit altijd gewaarborgd!

Meer weten over Loket.nl?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Actualiteiten

Word je als werkgever overspoeld door administratieve taken? Keur je regelmatig declaraties goed waarvan je eigenlijk geen idee hebt …

Het nieuwe jaar komt eraan, December vliegt bij iedereen voorbij met veel op de agenda. Daarom willen we ook …

Een zieke medewerker kost gemiddeld € 405,- per dag, afhankelijk van het salaris. Het effect op je bedrijf en …

Veelgestelde vragen over Loket.nl

Loket.nl biedt een uitgebreide online salaris- en HR-oplossing met alle moderne functionaliteiten. Hiermee kun je onder andere loonstroken via een app beschikbaar stellen aan werknemers, een digitale verlofadministratie bijhouden, het personeelsdossier digitaliseren en documenten genereren.

Nee, in tegenstelling tot veel overige aanbieders betaal je bij Persaldi niets extra voor de modules. Dit betekent dat je zonder extra kosten gebruik kunt maken van alle functies die Loket.nl te bieden heeft.

Persaldi werkt nauw samen met Loket.nl. Door deze samenwerking is er een optimale kennisdeling en continuïteit gewaarborgd. Dit betekent dat er gebruik wordt gemaakt van de expertise en ervaring van deze partners. Zo krijg jij de best mogelijke service en ondersteuning.