Nieuwe collega: Romee Hampsink

Met ingang van 1 februari 2023 is Romee Hampsink begonnen als salarisadviseur en consultant Loket.nl bij Persaldi.

Tekst gaat verder onder de foto

Romee en ik kennen elkaar vanuit onze vorige baan, zij heeft meerdere jaren ervaring met de salarissoftware van Loket.nl en in de salarisverwerking. Daarnaast heeft Romee het diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) en de Vakopleiding Payroll Services (VPS) afgerond. Deze twee opleidingen heeft zij in anderhalf jaar afgerond wat bijzonder knap is. Romee komt fulltime in dienst bij ons.

Wie is Romee Hampsink en waarom heeft zij gekozen voor Persaldi?

Hallo allemaal, ik ben Romee Hampsink, 25 jaar en woon in Hengelo. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met paarden bezig te zijn of met vrienden af te spreken.

Op het Saxion heb ik de hbo studie International Human Resources Management afgerond. Ik wilde daarna toch ook de financiële kant op en zodoende in de salarisadministratie terecht gekomen. Ik heb nu vier jaar ervaring als salarisadministrateur/salarisadviseur, waarbij ik met de software applicatie van Loket.nl heb gewerkt.

Ik heb gekozen om voor Persaldi te komen werken omdat ik hier meer uitdaging krijg en de lijntjes korter zijn. Het is ook een voordeel dat Rik en ik elkaar al kenden uit onze vorige baan, waardoor we grotendeels al wisten wat we aan elkaar hadden. De uitdaging zit hem voornamelijk in dat ik mij in de volledige breedte van het vak kan ontwikkelen en breder advies mag geven op het gebied van personeel, salaris en HR.

Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken. Mochten er vragen zijn, dan ben ik via de telefoon bereikbaar op 0546-760992 of per mail via romee.hampsink@persaldi.nl.

Meer over:

Delen via:

Meer actualiteit over Persaldi

juni 20, 2023 Onlangs heb ik de eer gekregen om aan te mogen schuiven bij Ronnie Overgoor van 7DTV. …

De maand december en januari zijn voor salarisadministrateurs en salarisadviseurs de drukste twee maanden van het jaar. Om je …

Op dinsdag 27 december hebben wij, mede namens onze klanten, een cheque van € 750,- overhandigd aan Vicky Velthuizen …