Preboarding nieuwe medewerkers

Nieuwe functionaliteit binnen Loket.nl.

Nog heel even wachten, en dan is het zover! Een veelgehoorde wens van gebruikers gaat in vervulling. Het preboarden van nieuwe medewerkers is binnenkort namelijk eenvoudig te regelen in Loket.nl. Met deze functionaliteit maak je een nieuwe medewerker zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de basisgegevens en het toevoegen van het identiteitsbewijs. Het bespaart de werkgever veel tijd en eventuele frustratie aan het compleet maken van de gegevens. Je hoort snel meer van ons over deze handige functionaliteit.

Tekst gaat verder onder de foto

Documentgeneratie

Weet je dat je binnen Loket.nl ook gebruik kunt maken van digitale ondertekening van documenten? Zo heb je geen gedoe meer met printen van contracten, het risico dat er geen handtekening onderkomt ondervang je zo en je kunt een tussenstap inbouwen door eventueel iemand anders nog te laten tekenen. Aan deze functionaliteit zitten wel extra kosten maar deze zijn minder dan het printen, versturen en de tijd die je hier mee bezig bent.

Verlofadministratie

Maak je nog geen gebruik van de verlofadministratie binnen Loket.nl? Met deze functionaliteit is het ook mogelijk dat een werknemer zelf een verlofaanvraag indient die vervolgens door de behandelaar goed- of afgekeurd dient te worden. De verlofaanvraag en de verlofkaart is voor de werknemer zichtbaar op de app op zijn of haar telefoon.

Als werkgever of afdelingsmanager kun jij snel zien wie er aan- of afwezig is en wie er bijvoorbeeld in bepaalde weken niet zijn. Met uitzondering van geringe kosten voor de eenmalige inrichting rekenen wij verder geen kosten voor het gebruik van de verlofmodule.

Maak een afspraak voor de mogelijkheden

Wij geven graag een vrijblijvende presentie van de mogelijkheden binnen Loket.nl en de dienstverlening die wij hierop hebben ingericht.

 

Meer informatie?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs op 0546-760 990 of per mail via info@persaldi.nl

Meer over:

Delen via:

Meer actualiteit op het gebied van Loket

Word je als werkgever overspoeld door administratieve taken? Keur je regelmatig declaraties goed waarvan je eigenlijk geen idee hebt …

Het nieuwe jaar komt eraan, December vliegt bij iedereen voorbij met veel op de agenda. Daarom willen we ook …

Een zieke medewerker kost gemiddeld € 405,- per dag, afhankelijk van het salaris. Het effect op je bedrijf en …