Persaldi draagt Hulphond Nederland een warm hart toe.

Op onze website en in onze nieuwsbrief heb je al kunnen lezen dat wij Stichting Hulphond Nederland een warm hart toedragen. Wij hebben, mede namens jullie, een bedrag van € 500,00 gedoneerd!

Tekst gaat verder onder de foto

Hulphond Nederland helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. Een hulphond voorkomt isolement en biedt nieuw perspectief. Hulphond Nederland heeft ruim dertig jaar ervaring in het opleiden en plaatsen van hulphonden. De Stichting Hulphond Nederland is een kwalitatief hoogwaardige organisatie die voor steeds meer ziektebeelden, gedragsstoornissen en leer- of andersoortige problematiek hulphonden inzet.

De hulphonden worden met respect voor het welzijn van de hond zo breed mogelijk opgeleid door deskundige trainers. Zij zijn in staat de hulphond tot wel zeventig verschillende vaardigheden aan te leren. Door middel van het Hulphond Expertisecentrum onderscheiden zij zich met de beste hulphonden en aantoonbaar bewezen trainingen en methodieken. Hulphond Nederland heeft voor iedereen de juiste hulphond!

De hulphonden van Hulphond Nederland worden opgeleid als steun en toeverlaat voor mensen met een fysieke beperking, epilepsie of posttraumatische stressstoornis (PTSS). Ook jongeren met gedrags- of emotionele problemen, psychiatrische problematiek, ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD of autisme en (licht) verstandelijke beperkingen blijken gebaat bij de inzet van hulphonden. In samenwerking met diverse jeugdzorgcentra heeft Hulphond Nederland hiervoor het unieke therapieprogramma ‘Met Kop en Staart’ ontwikkeld. Zo helpen hulphonden jaarlijks honderden kinderen en volwassenen én hun omgeving aan een betere kwaliteit van leven.

Ga voor meer informatie naar https://hulphond.nl/

Meer over:

Delen via:

Meer actualiteit over Persaldi

juni 20, 2023 Onlangs heb ik de eer gekregen om aan te mogen schuiven bij Ronnie Overgoor van 7DTV. …

De maand december en januari zijn voor salarisadministrateurs en salarisadviseurs de drukste twee maanden van het jaar. Om je …

Met ingang van 1 februari 2023 is Romee Hampsink begonnen als salarisadviseur en consultant Loket.nl bij Persaldi.