Even voorstellen: Denise Eman

Maandag 1 november 2021 is Denise Eman begonnen als salarisadviseur bij Persaldi.

Denise en ik kennen elkaar vanuit onze vorige baan, zij heeft ervaring met de salarissoftware van Loket.nl en meerdere jaren ervaring in de salarisverwerking. De  werkdagen van Denise zijn maandag, dinsdag en woensdag.

Tekst gaat verder onder de foto

Wie is Denise Eman en waarom heeft zij gekozen voor Persaldi?

Hallo allemaal, ik ben Denise Eman 27 jaar en ik woon in Oldenzaal samen met mijn partner en 2 kinderen. In mijn vrije tijd vind ik het erg leuk om met de kinderen leuke activiteiten te ondernemen, te wandelen, film te kijken of een boek te lezen.

Op het Saxion heb ik de opleiding Fiscaal Recht en Economie gestudeerd, hier heb ik kennis opgedaan op het gebied van fiscaliteit. Ik heb nu 3,5 jaar ervaring als salarisadministrateur/salarisadviseur, waarbij ik met de software applicatie van Loket.nl heb gewerkt.

Ik heb gekozen om voor Persaldi te komen werken omdat ik hier meer uitdaging krijg en de lijntjes korter zijn. Het is ook een voordeel dat Rik en ik elkaar al kenden uit onze vorige baan, waardoor we grotendeels al wisten wat we aan elkaar hadden. De uitdaging zit hem voornamelijk in dat ik nu met het volledige salarispakket Loket.nl mag werken, breder advies mag geven op alle gebieden en verantwoordelijk ben voor onze nieuwe rapportagetool.

Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken. Mochten er vragen zijn, dan ben ik via de telefoon bereikbaar op 0546-760992 of per mail via denise.eman@persaldi.nl.

Tot snel!

Meer over:

Delen via:

Meer actualiteit over Persaldi

juni 20, 2023 Onlangs heb ik de eer gekregen om aan te mogen schuiven bij Ronnie Overgoor van 7DTV. …

De maand december en januari zijn voor salarisadministrateurs en salarisadviseurs de drukste twee maanden van het jaar. Om je …

Met ingang van 1 februari 2023 is Romee Hampsink begonnen als salarisadviseur en consultant Loket.nl bij Persaldi.