Verhuizing kantoor Persaldi

Met gepaste trots meld ik dat wij met ingang van woensdag 18 mei 2022 zijn verhuisd van CampusDreesz in de binnenstad van Almelo naar het Utopia Business Centre in Almelo. Ons nieuwe kantoor is gelegen op bedrijvenpark Twentepoort Oost en grenst aan de A35. Wie vanaf Almelo richting Hengelo rijdt, heeft het kantoor vast wel eens gezien. De voorzijde bevindt zich aan de A35 en de zijkant aan de weg van Almelo naar Bornerbroek.

Tekst gaat verder onder de foto

Persaldi is over het afgelopen jaar gegroeid. Om voldoende ruimte tot onze beschikking te hebben en beter bereikbaar te zijn, hebben we besloten om te verhuizen. Het Utopia Business Centre is makkelijk bereikbaar vanaf de A35 en beschikt ruime parkeermogelijkheden. Daarnaast is Spraaq Advocaten, onze samenwerkingspartner op het gebied van arbeidsrecht,  eveneens gevestigd in het Utopia Business Centre.

Met de invulling van de vacature en de verhuizing naar het Utopia Business Centre staat er een mooi fundament om onze verdere doelstellingen te realiseren. Ook verwachten wij dankzij de goede bereikbaarheid en de moderne faciliteiten nog beter onze klanten te kunnen bedienen.

Bezoekadres:

Utopia Business Centre
Twentepoort Oost 61-24
7609 RG Almelo

Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd: 0546-760900

 

Afspraak maken?

Bel of mail Rik Dekkers, Denise Eman of Cindy Ekkel op 0546 – 760 990 of stuur een mail naar info@persaldi.nl.

Meer over:

Delen via: