Salarisadministratie voor werkgevers

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Salarisadministratie voor werkgevers

Salarisadministratie voor werkgevers

Uitbesteden SAlarisadministratie

Je vult zelf heel snel en simpel de eventuele overuren, gewerkte uren of bekeuringen in (of laat dit doen door een medewerker). Persaldi controleert de loonrun, controleert een eventuele nieuwe werknemer en signaleert eventuele aandacht- of adviespunten. We spreken af wie de loonrun accordeert, jij of wij, en wij de loonaangifte en een eventuele pensioenaangifte indient.

Je genereert zelf de gewenste overzichten en het SEPA-bestand voor de betaling van de nettolonen en de aangifte loonheffingen. Persaldi levert de loonjournaalpost aan je administrateur of accountant aan.

Zelfverlonen SALArisadministratie

Bij deze variant doe je het meeste werk zelf. Persaldi controleert jaarlijks in januari de parameters en vult het percentage Werkhervattingskas in. Tijdens het intakegesprek spreken wij gezamenlijk af hoe een eventuele periodieke controle door Persaldi ingevuld wordt.

Je vult zelf de eventuele overuren, gewerkte uren of bekeuringen in, controleert de loonrun en een eventuele nieuwe werknemers, accordeert de loonrun en dient de loonaangifte en een eventuele pensioenaangifte in.

Je genereert zelf de gewenste overzichten en het SEPA-bestand voor de betaling van de nettolonen en de aangifte loonheffingen. Heb je vragen? Persaldi is altijd telefonisch bereikbaar. De continuïteit is bovendien te allen tijde gewaarborgd: bij ziekte of vertrek van je salarisadministrateur kunnen wij het overnemen.

Meer weten over salarisadministratie voor werkgevers?

Bel met 06 – 83 53 95 11 of mail naar info@persaldi.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Salarisadministratie werkgevers