Salarisadministratie voor administratie- of accountantskantoren

Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken?

Salarisadministratie voor administratie- of accountantskantoren

Dat je een eigen administratie- of accountantskantoor hebt, wil niet altijd zeggen dat je ook salarisadministraties verzorgt. Misschien is het wel een bewuste keuze doordat je beperkte kennis hebt van salarisadministratie. Persaldi ontzorgt je graag met het verwerken van de salarisadministratie voor jouw klanten tegen een scherp tarief. Dat doen we inclusief alle modules, zoals bijvoorbeeld het bijhouden van de verlofadministratie, verzuimbeheer en documentbeheer.

Wil je zelf de salarisadministratie verzorgen in onze database? Dat kan ook! Zo heb je zelf de regie, maar is de continuïteit en kennis altijd gewaarborgd door onze korte lijnen. Handig: de loonjournaalpost kunnen wij automatisch doorschieten naar onder andere Exact Online, Twinfield, AFAS of KING Software. 

Eén partner en één aanspreekpunt voor alle salarisadministratie

Met onze dienstverlening heb je altijd één partner en één aanspreekpunt voor de salarisadministratie en één sparringpartner voor al je vragen op het gebied van personeel en salaris. Je krijgt kosteloos online toegang tot de data van je klanten, zodat je zelf eventueel output kunt raadplegen of het jaarwerk. Heeft je klant vragen op gebied van personeel en salaris? Wij kunnen dan samen met jou een afspraak met de klant maken en zo een volwaardige gesprekspartner zijn.

We zitten niet in elkaars vaarwater

Persaldi is een onafhankelijke partner en biedt geen dienstverlening aan op het gebied van boekhouding, administratie of fiscale aangiften anders dan de aangifte loonheffingen. Zo zitten we niet in elkaars vaarwater, maar doet iedereen waar hij goed in is.

meer weten over salarisadministratie voor administratie- en accountantskantoren?

Bel met 06 – 83 53 95 11 of mail naar info@persaldi.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Salarisadministratie voor administratie- of accountantskantoren