Nieuwsbrief Persaldi: mooie ontwikkelingen in korte tijd

Rik Dekkers

Nieuwsbrief Persaldi: mooie ontwikkelingen in korte tijd

De maand januari en februari 2021 ligt al weer achter ons. Een maand die voor een salarisadministrateur bekend staat als één van de drukste maanden van het jaar. Nieuwe premies voor pensioen- en werknemersverzekeringen, cao-wijzigingen, nieuwe loonbelastingtabellen en gewijzigde wet- en regelgeving maken dat januari de maand is van integrale controle. Daar ben ik dan ook erg druk mee geweest in januari én februari.

Daarbij heb ik ook de eerste salarisberekeningen voor mijn cliënten verzorgd vanuit mijn eigen onderneming Persaldi. Dat ik in korte tijd een mooie klantenkring heb opgebouwd, had ik niet kunnen voorzien toen ik 1 september 2020 ben gestart met Persaldi.  Ik wil jullie hierbij nogmaals oprecht bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Ik kijk uit naar een goede voortzetting van een fijne samenwerking.

 

Eerste collega

Met ingang van 18 januari 2021 heb ik mijn eerste werknemer, Gerlinde, in dienst genomen op tijdelijke basis. Gerlinde heeft jarenlange ervaring als salarisadministrateur en heeft daarnaast haar eigen schoonheidssalon. Vanwege de lockdown moest zij haar salondeuren sluiten en heb ik haar, en zij mij, tijdens deze periode voort kunnen helpen. Gerlinde heeft zich met name op de achtergrond bezig gehouden met inrichtingswerkzaamheden , aanpassen van grootboekrekeningnummers in journaalposten en pensioenaanmeldingen verzorgd.

 

Samenwerking met Vopas met als belangrijkste waarborg: continuïteit

Van september 2020 tot en met februari 2021 heb ik op interim-basis gewerkt bij Arie Van Olst, eigenaar van Vopas in Wezep.  Arie is in 2020 gestart met Loket.nl, de salarisapplicatie die ik zelf ook gebruik en waar ik twaalf jaar gebruikerservaring mee heb opgedaan. Arie heeft mij gevraagd om Loket.nl verder te optimaliseren, nieuwe cliënten op te starten, waar nodig te helpen in de salarisverwerking en als sparringpartner te fungeren voor wet- en regelgeving. 

Naast Arie werken ook Petra en Niels bij Vopas op de salarisadministratie. Vopas is, net als Persaldi, een onafhankelijk kantoor dat zich richt op het verzorgen van salarisadministraties en advisering op personeelsgebied.

Arie en ik hebben een bijzonder prettige klik ervaren en vullen elkaar goed aan. Wij hebben dan ook met elkaar afgesproken dat wij elkaar blijven voorthelpen waar nodig. Voor jou als klant, en voor mij, is hiermee continuïteit gewaarborgd voor het verzorgen van de salarisadministratie op het moment dat mij iets zou overkomen of dat ik vanwege vakantie niet direct bereikbaar ben en er toch een acute vraag zou zijn.

 

Partners

Naast Vopas werk ik met nog meer partners samen. Om mij heen heb ik een netwerk opgebouwd van specialisten op het gebied van Personeel en Salaris, waarmee ik kan sparren en naar wie ik kan doorverwijzen indien het een vraagstuk voor een specialist betreft. Zo werk ik samen met regionale, Twentse, partners op het gebied van:

  • Arbeidsrecht;
  • Loonheffingen;
  • HR-advies;
  • Pensioenadvies en verzekeraars, en
  • Arbo en Verzuimadviseurs en verzekeraars

 

Doorverwijzer voor accountantskantoren

Persaldi is een onafhankelijke onderneming voor het verzorgen van salarisadministraties en advisering op het gebied van Personeel en Salaris. Tot mijn klantenkring behoren ook administratie- en accountantskantoren waarvoor ik de salarisadministratie en het advies voor hun klanten mag verzorgen. Mocht je op zoek zijn naar een andere accountant, schroom dan niet om ook even met mij te bellen. Ik kan je precies vertellen welk kantoor bij jouw situatie past.

Neem bij vragen contact met mij op via rik.dekkers@persaldi.nl of telefonisch op 06-83539511